close
steaknight (1)

Happy new year!!! Ik hoop dat je een leuk jaar hebt gehad. 2018 is gewoon begonnen, bizar. Een nieuw begin van het jaar, maar ook een nieuw begin van milaklaver.nl ! Zoals je misschien al hebt gezien heb ik de lay out een beetje aangepast, maar zijn ook alle artikelen weg. Vandaag ga ik dat een beetje uitleggen en vertel ik mijn voornemens voor mijn blog.

Alles is weer fresh. Tijd om milaklaver.nl weer in leven te houden. Dat ging vorig jaar een beetje mis, en daarom wil ik extra hard mijn best doen. Ik merk namelijk dat ik bloggen echt heel leuk vind. En dat ik hier meer tijd aan wil besteden. Daarom heb ik alle artikelen offline gezet, om lekker weer opnieuw te kunnen beginnen. Dit is dus eigenlijk mijn eerste artikel. Nu ik me meer op bloggen wil focussen, heb ik ook wat voornemens bedacht.

Ik wil iedere zondag en donderdag een artikel posten. Dit is dan op maandag, maar dat is een uitzondering 😉 Ik ga me proberen hier aan te houden, maar in ieder geval komen er twee artikelen per week online!

Ook wil ik alleen iets plaatsen wat van goede kwaliteit is. Mijn foto’s waren eerder echt lelijk eigenlijk, maar ik deed er niks aan, dus veranderde er ook niks.

Ik ben heel blij dat ik weer fanatiek wil gaan bloggen, want ik heb het echt gemist! Ik wens je het allerbeste toe voor dit jaar ❤

 

 

Mila Klaver

The author Mila Klaver

Leave a Response