close
Beauty

PRIMARK STROBING HIGHLIGHTER CREAM

Afgelopen week deed ik weer eens een bezoekje aan de Primark. Het viel me heel erg op dat de beauty afdeling echt verbeterd is. Ik kwam daar deze strobing cream tegen, wat ik niet aan zag komen. Strobing cream is de laatste tijd helemaal in, en ik was er al wel benieuwd naar. Ik kwam deze tegen voor maar 3 euro! Deze moest ik dus wel meenemen en vandaag laat ik jullie weten wat ik er van vind.

08EB172B-1380-4196-8AAA-FD3B1FE79E87

De verpakking is mooi, niet heel druk, maar past perfect bij dit product. Vooral de dop vind ik heel erg mooi. De verpakking lijkt wel wat vlekkerig op de foto, maar dat is in het echt wel mooi, niet vlekkerig.

0C6DDBD1-E551-415B-AAE3-C523C5F67664
E3C19245-137F-4974-8306-FE55CA7630E3

De eerste foto is zonder de strobing cream en de tweede met. Op camera is het verschil niet heel duidelijk te zien, in het echt is het verschil wel groter. Alsnog is het verschil dan niet mega. Voor mij is het perfect, ik ben niet zo van de extreme highlighters, dus of ik gebruik deze cream alleen, of ik breng er een poeder highlighter over aan. Als je wel van extreme highlighters houdt, kan je dit misschien wel als basis gebruiken. Je kan het ook gebruiken als basis over je hele gezicht. Ik denk alleen dat je dan geen Mac strobing cream effect moet verwachten.

Ik ben heel blij met dit product, maar het is zeker niet hetzelfde als de Mac strobing cream. Voor mij is het perfect, maar ga niet uit van extreem resultaat. Als je een keer een strobing cream wil uitproberen, is dit perfect! Het kost namelijk maar 3 euro. Voor die prijs vind ik het een heel goed product.

 

Mila Klaver

The author Mila Klaver

Leave a Response